Voit ottaa meihin yhteyttä sosiaalisen median kanavissa;

tai laittaa sähköpostia osoitteeseen: [email protected].

Halutessasi voit myös soittaa meille tai laittaa viestiä WhatsApp:ssa numeroon 010 200 7390. Mikäli haluat liittyä Padel Helsingin Whatsapp -pelaajaryhmään, lähetä numerosi meille ja lisäämme sinut ryhmään. Pelikavereita ja sijaistajia löytyy.

Kenttien osoite: Lahnalahdentie 11, 00200 Helsinki.

Padel-kenttä

Jos sinulla on kysyttävää meistä tai padelista, ota yhteyttä!

Padel Helsinki – mikä ja kuka?

Nordic Padel Oy perustettiin vuonna 2018. Nordic Padel Oy hallinnoi Padel Helsingin kolmea valaistua padel-ulkokenttää lisäaktiviteetteineen. Yrityksellä on myös halli Kaivokselassa, jossa on kolme sisäkenttää. Hallissa on myös muun muassa sauna, lapsiparkki, lounge ja pingispöytä. Yrityksen perustajistoon kuuluu kaksi nuorta miestä, lapsuudenystävät Marius Van Andringa ja Matias Kuusinen.

Marius Van Andringa

Olen vuonna 1994 syntynyt suomalais-ranskalainen ammattiurheilija. Nuorempana harrastin jalkapalloa sekä koripalloa. Koripallosta on sittemmin tullut ammattini.

Urani alkoi vuonna 2014 Joensuun Katajasta, jossa pelasin kaksi vuotta. Sieltä matka jatkui Lapuan kautta Uuteenkaupunkiin nykyiseen seuraani Korihaiden riveihin. Olen ollut mukana U-20 -joukkueessa ja miesten haastajamaajoukkueessa, josta seuraava askel olisi toivon mukaan Susijengi. 

Padelista innostuin vuonna 2017 ja siitä on muodostunut vahva intohimo. 

Nähdään kentillä!

Matias Kuusinen

Moikka! Olen vuonna 1993 syntynyt rakennusalan yrittäjä ja innokas padel-harrastaja. Työni rakennusalalla keskittyy paljolti huoneistoremonttien pohjaratkaisu- ja keittiösuunnittelun sekä tavaranhankinnan ympärille.

Vapaa-aika kuluu urheilun ja erityisesti padelin parissa. Kesäisin viihdyn myös vesillä ja golfkentillä. “Henkirei’äksi” kehkeytynyt padel-innostus syttyi kaveriporukan kanssa vuonna 2017. Padel kiehtoo lajina yhteisöllisyytensä vuoksi ja jos on minkäänlaista mailapelitaustaa pohjilla saa yleensä jo hyvät pallorallit aikaan kenen tahansa kanssa.

Tapaamisiin Lauttasaaren kentillä tai Kaivokselassa!

Matias
Marius